IZBORI ZA PREDSJEDNIKA ŽO SDP-a SMŽ – 1. Krug

Aktualno 13. travnja 2015
Naš kandidat za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Sisačko – moslavačke županije, Zdenko Vahovec, ušao u drugi krug izbora.

U nedjelju, 12. travnja 2015. održan je prvi krug Izbora za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Sisačko – moslavačke županije.

Izbori su održani po principu jedan član jedan glas u svih 19 općinskih i gradskih organizacija SDP-a u Sisačko – moslavačkoj županiji. Na izbore je izašlo 48,14% članova i članica. Za funkciju predsjednika/ce kandidiralo se troje kandidata. Kristina Ikić Baniček osvojila je 246 glasova ili 26,71%, Zdenko Vahovec 284 glasova ili 30,84% te Zoran Vasić 381 glas članova i članica ili 41,37%.

Neslužbeno izvješće Županijske izborne komisije, do proteka roka za ulaganje žalbi na tijek provedbe izbora, je da u drug krug izbora za predsjednika ŽO SDP-a SMŽ ulaze Zoran Vasić iz Siska i kandidat Gradske organizacije SDP-a Kutina, Zdenko Vahovec.

Drugi krug izbora za županijskog predsjednika SDP-a Sisačko – moslavačke županije održati će se u nedjelju, 19. travnja na istim biračkim mjestima od 9 do 17 sati.

Ovim putem Gradska organizacija SDP-a Kutina zahvaljuje svim članovima koji su izašli na izbore i omogućili našem kandidatu ulazak u 2. krug.